Chelsea mot aston villa laguppställning

Chelsea mot Aston Villa Laguppställning – Taktisk analys

I alla fotbollsmatch tävlar två lag på högsta nivå. För att vinna gäller det att skapa den starkaste laguppställningen. Chelsea mot Aston Villa var precis en sådan match. Men låt oss först undersöka Chelsea och Aston Villas historiska prestationer.

Möten Vinster Förluster
Chelsea mot Aston Villa 67 57
Aston Villa mot Chelsea 52 73

En laguppställning kan till stort sett påverka utfallet av matchen. Och med Chelsea mot Aston Villa så var det ingen undantag. I denna analys går vi igenom laguppställningen för Chelsea mot Aston Villa.

Chelseas laguppställning

Nu ska vi titta på Chelsea startelva. Manager Thomas Tuchel gjorde några djärva val, särskilt i anfallet. Christian Pulisic och Timo Werner ledde frontline, medan N’Golo Kante dominerade mittfältet och Antonio Rudiger tog hand om försvarslinjen.

Aston Villa’s laguppställning

Å andra sidan, Aston Villa’s manager Dean Smith valde en mer defensiv strategi. Anfallet leddes av Ollie Watkins medan John McGinn och Marvelous Nakamba körde mittfältet. Tyrone Mings var backbenans ankarman i försvar.

Så där har vi det, en detaljerad genomgång av laguppställningen Chelsea mot Aston Villa. Vilket lag tycker du hade den starkaste laguppställningen? Tänk på det och låt oss vänta på nästa stora matchup!

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla