Brighton & hove albion fc mot tottenham laguppställning

Om Brighton & Hove Albion FC och deras motstånd mot Tottenham

Brighton & Hove Albion FC (BHAFC) är ett engelskt fotbollslag baserat i Brighton & Hove, Sussex. De spelade första gången mot Tottenham Hotspur FC i Premier League under 2017, och det har sedan dess varit en samling spännande och konkurrenskraftiga matcher mot detta stora London-lag.

Brighton & Hove Albion FC: s laguppställning

BHAFC:s laguppställningen varierar naturligtvis från match till match, men några av de mest framstående spelarna inkluderar målvakten Robert Sanchez, försvarsspelaren Lewis Dunk och mittfältaren Yves Bissouma.

Matchen mot Tottenham

Under deras senaste möte med Tottenham, kämpade Brighton hårt och visade ett starkt försvar. När det gäller Tottenham, Harry Kane och Heung-Min Son var stjärnorna i showen, som båda visade imponerande anfallsspel. Här är en snabb överblick över matchen:

Brighton & Hove Albion FC mot Tottenham Hotspur FC
Resultat 0 – 1 Tottenham vann
Spelare som gjorde mål Harry Kane Tottenham
Obesvarad spelare Yves Bissouma Brighton
Publikantal 30 115 Tottenham Stadium

Slutsats

Trots att Brighton & Hove Albion FC inte lyckades komma i topp under deras senaste möte med Tottenham, visade de en stark prestation. Med varje spelare som ger sitt allt på planen, kan vi förvänta oss mer intensiva och spännande matcher i framtiden.

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla